31 May 2013

New beginning - Uusi aloitus

New beginning 

Let's try to start the blogging again from the start. We will be adding some info of the events this summer, and then try to write about our preparations for Mallorca Ironman 70.3 and a possible full distance Ironman.
Some texts may be in Finnish only, English only, Russian only, Estonian only or any of the above combined :-)

Uusi aloitus

Edellinen yritys bloggata harjoittelusta erinäisistä kiireistä johtuviin syihin... Jos nyt aloittaisi puhtaalta pöydältä. Tämä Blogger.com vaikuttaisi vähän helpommalta ylläpitää kuin mitä omalla serverillä. Olihan se ihan mielenkiintoista laittaa tuollainen blogi omalle sivulle mutta ylläpidon kannalta tämä on paljon helpompaa. Vähän voi olla haastavampaa erotella Niinan ja minun kirjoitukset, mutta eiköhän sekin tässä onnistu riittävällä tasolla.

Laitetaan vähän viime kesän tapahtumista tänne muistinvaraisesti ja jatkossa aletaan kirjoittamaan siitä miten suunnitellaan harjoitusohjelmaa molemmille Mallorca Ironman 70.3 kisaan ja ehkä tulevaan Ironman täysmatkaan.
Harjoitussuunnitelmiin saa toki kommentoida ja tuoda omia näkemyksiä ja kokemuksia siitä mikä toimii ja mikä ei. Ollaan Niinan kanssa täysin noviiseja tässä mutta olemme erittäin innoissamme ja  nopeita oppimaan ;-)

- Jyrki and Niina

No comments:

Post a Comment